Terug
Menu
3 gangen: 60,-
4 gangen: 70,-
5 gangen (kaas): 85,-
- (3) Langoustine – knolselder – groene selder – munt – dille
Barco del Corneta – Cucu Verdejo 2018 – Espagne – Castilla y Leon DO 10,00 / 40,00
of
(3) Noordzeekrab – emulsie van jasmijn rijst – citroengras – bisque van garnalen
Barco del Corneta – Cucu Verdejo 2018 – Espagne – Castilla y Leon DO 10,00 / 40,00 - (4) Risotto van tarwe – crème van gepofte ui – ossenstaart consommé – truffel
Domaine Gavaisson Côtes de Provence Inspiration 2016 14,00 / 55,00 - (3,4) Anjou duif – knolselder – groene kool – gebonden jus chasseur
Domaine la Florane Terre Pourpre 2016 Côtes du Rhône Villages 11,00 / 50,00
of
(3,4) Hert – rode biet – appel – geroosterde noten – pastinaak
Vigne d’Albert – Tours des Gendres – 2018 Bio 8,00 / 40,00 - (5)Kaas Hoeve Disschof
Domaine Cady – Coteaux Du Layon Loire – Chenin – 2018 10,00 - (3,4,5) Dessert
Maydie – 2015 12,00
Menu per tafel
Indien allergieën gelieve dit te melden.