Terug
De kaart
Voorgerechten
- Lauwe carpaccio van varkenspoot, gepekelde groentjes, mosterd sabayon
20,- - Kort gebakken St jakobsnootjes, risotto van fidua, soepje van schaaldieren, cappuccino van zee-egel
22,- - Mousse van eendenlever, gekleurde bietjes, chutney van sjalotten
22,- - Rode linzen, gerookte paling, gepocheerd kwartel eitjes, ras-el-ahnout
22,- - Tartaar van noordzeekrab, langoustine, wasabi, citrus
24,- - Zeebaars, gerookte eendenlever, mango, limoen, haringkaviaar
24,-
Hoofdgerechten
- Waterzooi van schorenaer kip, dragon, emulsie met citroen
30,- - Carré van brasvarken, peren vanille, schorseneren, witte pens
30,- - Zesrib limousin 3 weken gerijpt, tatin van grondwitloof, Pommes pont-Neuf
35,- - Grietfilet, winterpostelein, gekonfijte aardappelen, gerookte paling
38,- - Tongfilets, prei, mosselen, handgepelde grijze garnalen
39,- - Duif, crémeux van citroen, rode porto, zwarte look, spinazie
39,-
Gelieve ons te verwittigen indien allergieën