Terug

De kaart


Voorgerechten

  • hoeve ei - wilde champignons - gerookt spek
    20,-

  • Porchetta - eekhoorntjesbrood - appelen - “oud reypenaer"
    22,-

  • Eendenlever - buikspek - peer - speculaas
    23,-

  • Nieuwe aardappelen - noordzeekrab - haringkaviaar - garnalenbisque
    22,-

  • Butternut - ravioli van wilde champignons - citrus - espuma van Groendal kaas
    22,-

  • Kreeft - gepofte kappertjes - noten - truffelvinaigrette
    33



Hoofdgerechten

  • Kleine tarbot - kreeft - prei
    39,-

  • Tongfilet - handgepelde grijze garnalen - mosselen
    39,-

  • St. jakobsnoten - bloedworst - cider - appelen - pastinaak
    38,-

  • Hertenbout - knolselder - veenbessen
    35,-

  • “Schorenaer” kip, zwezeriken, eekhoorntjesbrood, dragon
    35,-

  • Rundsfilet “parthenais” - sjalotten - gerookte eendenlever - gekonfijte aardappelen
    36,-


Gelieve ons te verwittigen indien allergieën

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord