• Sfeerbeeld Bistro Marie Knokke
  • Sfeerbeeld Bistro Marie Knokke
  • Sfeerbeeld Bistro Marie Knokke
  • Sfeerbeeld Bistro Marie Knokke
  • Sfeerbeeld Bistro Marie Knokke

OVER ONS

Een ode aan West-Vlaanderen

Bistro Marie in Knokke is 100% West-Vlaams. Dat merk je aan de warme ontvangst, de stijlvolle inrichting, het gezellige kader, maar vooral ook in je bord. Met streekgebonden producten geeft de chef een eigen toets aan de smaakvolle gerechten. Noem het gerust een ode aan de authentieke West-Vlaamse keuken, en dat betekent genieten.

De menukaart is afwisselend en seizoensgebonden. Ook hierin voel je de kracht van kleinschaligheid en de samenwerking met leveranciers uit de streek. Of je nu kiest voor het bistromenu, à la carte of voor het aanbod van de dag op het krijtbord in de zaak, de lokale toets vind je in elk gerecht. Een eyecatcher in de bistro is het aanbod van  topcharcuterie, een belevenis op zich.

Lekkere en gezonde streekproducten en specialiteiten

Hier werkt men met lokale ingrediënten en dat is een heel bewuste keuze. Want streekproducten zijn niet enkel lekker, maar ook gezond. Met passie gekweekt en kwaliteitsvol tot stand gekomen. Volledig in lijn met de filosofie van Bistro Marie. Denk aan de fameuze hoeveboter uit Damme, het natuurlijke en malse Limousin-vlees, Diksmuidse kaas, plantenkruiden en jonge micro-groenten van plaatselijke groentetelers, en uiteraard heel veel verse vis en Noordzeekrab uit Zeebrugge. 

Ervaar zelf de heerlijke gerechten van Bistro Marie en vraag naar de fijne selectie wijnen!

Bekijk alvast ons menu.

Reserveer een tafeltje.